Opskrifter



Chokolade biscotti

Mad er som møbler ikke kun en funktion eller et behov der skal opfyldes- det skal også være smukt at se på. Disse mandelkager opfylder dette krav, har lang holdbarhed og smager rigtig fint til kaffen.

ca. 50 stk.

Ingredienser:

250g. mel
200g. sukker
1 tsk. natron
1 knivsp. salt
2 æg
1 æggeblomme
korn fra 1 vanillestang
1 spsk. frisk reven appelsinskal
175g. mandler
100g. hakket chokolade

Kom mel, sukker, natron, salt og hakkede (gerne smuttede) mandler i en skål. Pisk æg og blommen med appelsinskal og vanillekorn. Rør det i mel blandingen og bland chokolade i. Ælt derefter og form tre lange stænger som bages på bagepapir ved 160 C i 40 min. Herefter skæres de skråt, mens de stadig er varme og forholdsvis bløde, hvorefter de bages igen i 5 min ved 200 C.

1 kommentar: